Polish StuntGirl in Hawaii!
Quote:

Originally Posted by GirlsCan'tWhat?
View Post
buahahah BUAAHAHAHAHAHAHAHAHH, shitt i just got here and ppl are YELLING AT ME Mr Jacku, u polish too wariacie?

haha oddly enuf I do have some polish background.. my grandparents on my dads side were pap pap and bubba complete polish
Reply
Quote:

Originally Posted by sQuiD FigHTer
View Post
currently i use aluminum but im looking into making them out of billet

ehhhh u never know what u gonna need, good to know ppl that make those.Thanks man anyways.
Reply
Quote:

Originally Posted by MrJaCKUGP
View Post
haha oddly enuf I do have some polish background.. my grandparents on my dads side were pap pap and bubba complete polish

well , if you have polish background then musisz utrzymywac jezyk i kulture, zeby nigdy nie zginela! Wiesz co? Lepiej zebys mial orla na motorze, bo jak nie to w d**e dostaniesz.
Reply
Quote:

View Post
well , if you have polish background then musisz utrzymywac jezyk i kulture, zeby nigdy nie zginela! Wiesz co? Lepiej zebys mial orla na motorze, bo jak nie to w d**e dostaniesz.

Nie znam polskiego, ale można używać do diabła z google lol tłumacz. Moi dziadkowie nigdy nie nauczył mnie
Reply
Quote:

View Post
Nie znam polskiego, ale można używać do diabła z google lol tłumacz. Moi dziadkowie nigdy nie nauczył mnie

HAAHAH it took u a little bit!!! Well if they didn't, they is your job to learn it, dont you think?
Reply
Welcome
Reply
welcome to SR
Reply
Quote:

View Post

Quote:

View Post

whaieh [ehjoohp jhaihgeu auhgeue uh uahu uahfueye luhg !!!!!!
Reply
Quote:

Originally Posted by elvistheking13
View Post
Welcome

Hi Elvis!
Two things you got to know: #1 I'm a girl ( not a man) and #2 you have to whach out!
Reply
Quote:

Originally Posted by Naarden
View Post
welcome to SR

Thanks!How is FL?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)